Mentalt tillstånd: koma

Har för tillfället lite plugg-koma. Känns som om jag inte gjort annat de senaste dagarna än att plugga plugga plugga. Ögonen går i kors och det enda jag har mig själv upprepa är växtnamn....jag blir tokig. Imorse hade jag en tryckande huvudvärk och det blev inte bättre av ett oavbrutet borrande här utanför. Okej det fick bli en pluggfri dag för att bevara den mentala hälsan....det som finns kvar av den!

Har funderat en del på vad jag ska göra av all den tapet som vi har över från sovrummet. Det är typ väääldigt mycket över, skulle nog kunna tapetsera ytterligare en vägg. Som vi har det nu har vi en "skänk" som är gjord av två köksskåp som är ihopsatta med en bänkskiva på. Tänkte att jag skulle sätta upp skåpen på väggen en bit upp, de står på ben nu. Sätta skivor runt hela skåpet för att rama in det och tapetsera insidan med tapeten. Som den asien-nörd tänkte jag göra något liknande det här skåpet från Bazaar. Enkelt, vitt med en mörkare skiva runtom. Kan bli bra tror jag, måste bara övertala sambon om det.


Bild Bazaar

En riktigt 08:a

En riktig nollåtta föddes imorse. En liten kille såg dagens ljus 4.55 8/8-08. Faktiskt på den dagen han var planerad, inte illa pinkat. Hoppas allt är bra med er L och B och ett stort grattis.


En midnattsblå skönhet...

Åhh blev helt överlycklig när jag igår hittade en supertjusig klänning till bröllopet i typ den andra affären vi gick in i. Och affären är mystiskt nog Axelsson´s. Har alltid tyckt att det är en tantaffär(tycker väl det fortfarande iochförsig) men de hade en avdelning som var lite mer "ungdomlig" med kläder från Vila. Förnekar dock starkt att det är jag som börjar bli gammal och handlar i tantaffärer.....ville bara poängtera det! En liten kofta från Vila blev det också i svart, eftersom det är svart detalj som klädsel.Klänningen är iallafall midnattsblå lite spetsaktig med ett sidentyg under......ehhh får nog ta ett kort på den imorrn för att ni ska förstå.
Glad blev jag iallafall eftersom jag trodde att vi skulle få gå runt hela dan och bli sura och griniga, D var inte hel överlycklig från början.....ehmm jag råkade ladda ur bilbatteriet så vi fick lite starthjälp precis innan....som sagt inte helt lycklig men han blev lite gladare när det gick racerfort att shoppa. 1,5 timme från start till klänning, smycken, smink och lunch var avklarad. Snabba puckar!

Klädsel; kavaj

Den här veckan har känts ganska fulltecknad och fortsätter på samma melodi resten av dagarna. Skolarbete tar självklart upp mycket av tiden även fast jag är dålig på att ha karaktär nog att sätta mig och skriva så har jag lyckats producera några sidor i början på veckan. Hoppas kunna skriva lite mer ikväll. Laptop är ju guds gåva till kvinnan, jag menar titta på TV, skriva på datorn, äta och halvt om halvt läsa ngn tidning är ju inte helt fel. (ingen man skulle ju klara av allt det)

Den här dagen har sprungit förbi med fika och lunch med olika sällskap, hämtning av lagerhyllor(nu ska det bli ordning nere i förrådet), tvättning, städning, middag och förhoppningsvis lite examensarbete.
Imorrn blir det shopping efter bröllopsklädsel. Tjoho, ska på en klasskompis bröllop på lördag och det ska bli skitkul. Klädsel är kavaj med en svart detalj. Ska se om jag kan hitta något söt klänning imorrn i Farsta, börjar bli lite ont om tid om jag inte skulle hitta något. Håller tummarna på att jag hittar en supersöt klänning som jag kan använda flera gånger vid andra festliga tillfällen.



Klädkod

Kavaj,Kostym
För honom:
Mörk kostym, men ljus kostym går bra under sommaren.
För henne: Valfri elegant klädsel, tex: dräkt eller kort klänning.Ibland även elegantare långbyxor


Trots regn....lite torka

Har egentligen en hel del grejer att blogga om som tex nya badrummet, nya sovrummet, sängbygget nya planer om köket och vardagsrummet. Men tyvärr så känns bloggtorkan total just nu.
Utan photoshop försmäktar jag i denna lägenhet. Suck! Väntar på att bror min ska fixa PS till nya datorn och fram tills dess blir det nada bilder här.

Håller även för tillfället att skriva på mitt examensarbete+ta igen lite gammalt skolarbete....därav glädjen över att det regnar, helt plötsligt känns det skönt att få sitta inne och pilla med texter och växtval.

Så håll till godo snart kommer det att komma massvis med bilder på allt som har hänt.

Äntligen....




Luften tung av fuktighet, himlen askgrå och mörk,
balkongdörren står öppen och en vindpust med sval luft smeker runt mitt ben
Den första droppen landar på räcket med ett plask
snart har himlen öppnat sig och regnet vräker sig ner mot marken.

Var hälsat kära regn ni har varit efterlängtad!


RSS 2.0