Pluggtid, pluggtid hela dan!

Veckorna försvinner fort i ett töcken av pluggande, sovande och lite socialisering då och då. En intensiv period som förhoppningsvis tar slut när jag går ut på LIA (lärande i arbetet) om några veckor. Annars är det mest ett evigt studerande och lösande av uppgifter som verkar bottenlöst. Är man som jag ganska duktig på att skjuta upp saker och ting blir ju inte saken bättre. Så det är den enkla förklaring till min frånvaro härifrån den senaste tiden....men bot och bättring ska ske.

image11

Så underbart skönt att ljuset börjar komma tillbaka!!! Nu är det nästan ljust när jag kliver upp på mornarna och snart kommer det att vara ljust från klockan fem.....härligt. Idag vaknade jag vid sjusnåret av att regnet slog mot fönsterbrädan. Håller på att bli galen på detta eviga droppandet ovanifrån, speciellt på morgonkvisten. Måste göra något åt vår fönsterbräda för det låter tokmycket inne i sovrummet när det regnar. Inte kul inte! Steg iallafall upp och tog en långfrukost och surfade runt på alla bloggar som jag inte hunnit uppdatera mig på den senaste tiden. Mycket surfande blev det, herregud vad alla är duktiga på att uppdatera.....kanske det som är meningen när man har en blogg Anna! Jaa jaa....man kan inte va som alla andra!

När käre D äntligen släpade sig upp vid tio-tiden gick vi och tränade. Seriöst eller hur! Efter lunch har jag roat mig med oerhört roliga foton på alla pinnar vi har till provet om två veckor. Växtlistor, som syns på bilden, ska redigeras och utökas och  Är man en nörd när man sitter och detaljstuderar knopparna på en parkolvon och kan tänka sig att köpa den bara för att knopparna är coola?? Svaret på den frågan är helt klart JA!

Kommentarer
Postat av: Josephine

Hittade till din blogg via en annan blogg (klick-klick-metoden) =) Måste fråga, utbildar du dig till florist? Ska börja utbildningen till hösten och det ska bli superroligt...!
Bra idé på present till födelsedagsgrisen förresten, det hade nog min pojkvän uppskattat också. Kanske mans ka överraska med... =)
Kram, Josephine

2008-03-19 @ 08:58:35
URL: http://josephineandersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0