Nya bekantskaper och gamla vänner

Har hittat en ny alldeles underbar tidning som den tidningsjunkie jag är kan sitta och bläddra i fram och tillbaka och fram och tillbaka. Fylld med tips ideér och inspiration. Målet för min beundran är tidningen Rosie. Har köpt de senaste numren nu och tycker att den verkar hålla en jämn och fin kvalitée. Kanske en prenumeration kommer på tal snart.

Men döm om min förvåning när jag för 39:e gången bläddrar igenom den och tycker mig känner igen ett ansikte i ett av reportagen. Hmmm misstänkt lik en gammal jobbarkompis. Bläddrar fram och tillbka för att hitta namnet på modellerna. Och ja mycket riktigt där står det Emilia. Underbara söta gulliga Emilia är med i tidningen!!

Vi jobbade tillsammans en vår på en homestyling firma. Vi kånkade och bar möbler upp och ner i de trånga trapporna inne i stan. Försökte få någon slags ordning på lagret och åkte runt som skållade råttor för att få det fint inför försäljningen av lägenheter och hus.
En väldigt kul vår men en väldigt jobbig rent fysiskt. Det är inte riktigt som det ser ut på tv när dom piffar lite kuddar och tänder några ljus. Det kunde min rygg berätta om efter dom månaderna. Emilia utbildade sig till dekoratör och gjorde sin praktik och om jag inte minns fel så studerade hon uppe i Leksand på deras folkhögskola.
Kul var det iallafall men våra vägar skildes åt när jag började som floristlärling....och nu är hon med i tidningen så även hon verkar ha valt en ny väg i arbetslivet!!

image12

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0